MIE AYAM BAKSO enak nanging ora sehat

mie ayam kenteng sentolo kulon progo jogja

sugeng siang sedherek sedaya
salam gebleg tempe.
edisi basa jawa

langsung wae, manngga…sapa sing ora kenal karo panganan siji iki. sapa meneh yen dudu mie ayam uga bakso
mie ayam uga bakso kondang biasane sing saka WONOGIRI nek ora ya SOLO utawa

uga JAKARTA

panganan murah meriah iki pancen wes ibarat ambegan karo angin. kabeh uwong mesthi ngerti raketang siji loro ora seneng karo panganan iki.

panganan sung biasane digoleki masyarakat ing wayah sore nganti wengi jalaran yen wayah iku golek panganan sing ana duduh (kuah) pancen rada angel. akeh akehe capcay mi godhok sak keluwarga. yen nang pinggir dalan paling akeh gorengan uga bakaran.

mumet ta…pancen mumet. apa meneh yen wis wayahe LARA LAPA (lapar) ngene iki enake yo jajan mampir minggir golek warung.
lhaiki sing tak bahas… mieayammmm
sik. nanggung yen mung tuku mieayam tanpa bakso. ra ketang mung diwenehi siji ora apa apa.
iki lho wujude…
mangga ingkang ngersakaken. mieayam tugu pensil di kenteng sentolo kulon progo yogyakarta mie ayam pak yanto.

IMG_20160222_113151

IMG_20160222_113223mie ayam kenteng sentolo kulon progo jogja

Advertisements

4 thoughts on “MIE AYAM BAKSO enak nanging ora sehat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s